Uslijed nepovoljne epidemiološke situacije i povećanog broja oboljelih od virusa COVID-19, Socijalna samoposluga Našice od studenoga pa do daljnjeg neće raditi u direktnom kontaktu s korisnicima. Po uzoru na rad tijekom travnja i svibnja, te po preporukama nadležnog ministarstva, donacije će se dijeliti na terenu gdje će volonteri odvoziti pomoć u hrani te higijenskim i kućanskim potrepštinama.

Učestalost donacija ovisit će o mogućnostima koje Udruga ima, a s obzirom na to da zbog novonastale situacije ne postoji mogućnost održavanja redovitih akcija prikupljanja hrane i drugih potrepština molimo građane da svojim donacijama podrže rad naše Socijalne samoposluge. Svi koji žele, to mogu učiniti doniranjem proizvoda u košare u Konzum trgovačkom centru ili kontaktom s volonterima koji će potom donacije odvesti u skladišni prostor Socijalne samoposluge.

Ovakav način rada odvijat će se do daljnjeg, odnosno sve do smirenja situacije s pandemijom koronavirusa, a o povratku na uobičajeno radno vrijeme korisnici će biti pravovremeno obaviješteni.