Iz Humanitarne udruge Dar dobrote, pozivaju sve zainteresirane predstavnike udruga, organizacija, institucija i neformalnih udruženja s našičkog i šireg područja da u četvrtak, 12. kolovoza u 18 sati dođu u prostor Hotela Park Panolija Našice, a radi dogovora oko sudjelovanja na 8. humanitarnoj manifestaciji „Mali grad velikog srca“.

Kao i prethodnih godina, ova humanitarna manifestacija održat će se u centru našeg grada, a ove godine će to biti u petak 20. kolovoza. Manifestacija će biti održana na prostoru novouređenog trga, a osim prigodnog glazbenog sadržaja bit će osigurana i bogata humanitarna gastro ponuda putem koje će se prikupljati donacije za pomoć radu Socijalne samoposluge Našice. Svi ostali detalji bit će dogovoreni na sastanku sudionika manifestacije.

Sve aktivnosti bit će održane u sklopu tzv. „Sajma dobrote“, ovogodišnjeg nešto drugačije organiziranog koncepta same manifestacije, a uslijed mjera zaštite pučanstva zbog epidemiološke situacije. Unatoč svemu, iz udruge Dar dobrote najavljuju kao i dosadašnjih godina zagarantiranu zabavnu ovu humanitarnu gastro večer.