Sve je spremno za 8. Humanitarnu manifestaciju ”Mali grad velikog srca”! Kao i do sada, u organizaciju su se pridružile prijateljske udruge i organizacije. Ljetni petak uz raznoliku gastro ponudu, glazbu i druženje, a sve to uz humanitarnu notu. Zvuči odlično, zar ne?

PRIJATELJSKE UDRUGE I ORGANIZACIJE

Osim vrijednih volontera Humanitarne udruge Dar dobrote, mnoštvo je tu i drugih udruga koje sudjeluju na manifestaciji, ali kao prve među jednakima spomenuli bismo MK “Racing” Našice, koji su zapravo organizatori prve ovakve večeri, još davne 2014. godine kada se uz glazbeno-zabavni program prikupljanjem donacija kroz gastro ponudu htjelo pomoći Socijalnoj samoposluzi Našice. Potom je tu i Dnd Nasice, udruga s kojom otpočetka dijelimo i jedan dio volontera koji su nas zarazili svojim optimizmom i ustrajnošću u radu te ćemo im uvijek biti zahvalni na tome. Također, tu je i Udruga ZENA LILA, koja nas također prati od samih naših početaka i niti jednom nisu zaboravili dati dio svoje dobrote i za pomoć u našim aktivnostima. S njima se ističe i Udruga starih športova ”Slavonac” Našice čiji članovi uvijek daju obol svim našim humanitarnim aktivnostima. Zajednica žena Katarina Zrinski – Našice još je jedna ženska udruga čije članice su uvijek spremne odazvati se na poziv za pomoć onima koji su u potrebi, a uz to spremno pružaju podršku i osmišljavanju novih akcija i aktivnosti. Ne smijemo zaboraviti niti Udruga žena Našičko Novo Selo koje čim čuju da se događa nešto humanitarnog karaktera, nema apsolutno nikakve šanse da i same ne budu dio te priče. Lovni ured Našice odaziva se svim našim pozivima, a mnogo puta su i sami inicirali akciju za pomoć našim korisnicima. Za naše najmlađe, obrt Dekada osigurat će veliki tobogan na napuhivanje kako bi i za njih zabava bilo upotpunjena. Za ljubitelje knjiga KLAN će imati humanitarno-prodajnu aktivnost te će i to biti nastavak jedne lijepe suradnje. Društvo će upotpuniti i članovi Oldtimer kluba Našice koji će nam se pridružiti u centru grada, a automobilsku priču zaokružit će humanitarni karakter natjecanja koje će u nedjelju organizirati Auto klub Panonija Našice. Plesnu zabavu, i za male i za velike, osigurat će Tamburaški Sastav Čokanj.

I na kraju, nikako ne smijemo zaboraviti podršku koju nam u organizaciji pruža Grad Našice, Turistička zajednica Grada Našice te i sami gradonačelnik Krešimir Kašuba, bez te logističke i sponzorske podrške, bilo bi iznimno teško išta ovakvo organizirati. Uz dobru zabavu i ukusnu gastro ponudu, vjerujemo da lijepih trenutaka neće nedostajati. Sve to, naravno, uz humanitarnu notu, dobro djelo, i mnoštvo dragih ljudi koji čine Mali grad velikog srca!