Našičani su ponovno pokazali veliko srce. Na 8. Humanitarnoj manifestaciji ”Mali grad velikog srca” jučer je prikupljeno 22.774 kuna za pomoć Socijalnoj samoposluzi Našice.

NIŠTA BEZ PRIJATELJSKIH UDRUGA I ORGANIZACIJA

MK ”Racing” Našice, DND Našice, Udruga ŽENA LILA, Udruga starih športova ”Slavonac” Našice, Zajednica žena Katarina Zrinski – Našice, Udruga žena Našičko Novo Selo, Lovni ured Našice, KLAN – organizacije i udruge koje su omogućile ovako dobar rezultat 8. manifestacije. Svi su oni omogućili raznoliku humanitarnu gastro ponudu koja se kupovala putem bonova, ali bilo je tu i knjiga i zabave za najmlađe na toboganu na napuhivanje obrta Dekada.

Za odličnu plesnu atmosferu pobrinuo se Tamburaški sastav Čokanj. Osim već dobro poznatog principa kupovine bonova, građani su svoje veliko srce pokazali i putem donacija. Tijekom večeri pridružili su se i članovi Oldtimer kluba i njihovi gosti. Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba obišao je sve udruge i organizacije manifestacije te im se tim putem zahvalio na angažmanu. Auto klub Panolija Našice sutra organizira 1. ”Stravianae Challenge”. Auto utrka bit će humanitarnog karaktera te će prihod ostvaren donacijama biti doniran Socijalnoj samoposluzi Našice.