EU Projekt

Zaželi R.A.D.O.S.T.

Humanitarna udruga Dar dobrote prijavila je projekt „R.A.D.O.S.T. – raditi, aktivirati se, doprinijeti, ojačati, suosjećati, truditi se!“ – UP.02.1.1.05.0338 – u sklopu programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“. Odobrena sredstva u iznosu od 1.847.448,68 kuna financiraju se 100% sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Opis poslova radnica

O projektu
Cilj projekta
Rezultat

Ukupno trajanje projekta je 28 mjeseci, a projekt je započeo 19. veljače 2020. godine potpisivanjem i svečanim uručivanjem ugovora u Banskim dvorima. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Osijek i Centar za socijalnu skrb Našice.

Cilj projekta je zapošljavanje 10 nezaposlenih žena s lokalnog područja na vremenski period od 24 mjeseca. Svrha ovog projekta je pružanje pomoći i podrške krajnjim korisnicima pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Projekt će pridonijeti smanjenju nezaposlenosti žena. Zapošljavanje žena kroz ovaj projekt će pozitivno utjecati na njihov radni potencijal i povećati zadovoljstvo i kvalitetu života pružanjem pomoći starijim i nemoćnim osobama u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, svrhom poboljšanja kvalitete života krajnjih korisnika. Žene će steći radno iskustvo i nova znanja te radne sposobnosti putem stručnog usavršavanja koja će im omogućiti lakše daljnje zapošljavanje.

Ulica Braće Radića 22, HR-31500 Našice

© 2023 Dar dobrote