Uspješno je održana još jedna, ovaj put jubilarna 10. humanitarna manifestacija „Mali grad velikog srca“ na kojoj je skupljen dosad rekordan iznos donacija od 5818 €!

VIKEND PUN DOGAĐANJA

Tijekom vikenda od 18. do 20. kolovoza program manifestacije obilježile su mnogobrojne aktivnosti. Program manifestacije započeo je u petak u 20 sati kada je u Posjetiteljskom centru Našice za širu javnost predstavljen novi projekt Humanitarne udruge Dar dobrote pod nazivom Centar dobrote. Predsjednik udruge Robert Kresić predstavio je ovaj projekt te nakon toga odgovarao na pitanja prisutnih građana. Potom je uslijedilo druženje svih prisutnih.

Središnja večer manifestacije održana je sutradan, u subotu uz različite aktivnosti suradničkih udruga manifestacije uz nezaobilaznu humanitarnu gastro ponudu. Za najmlađe bio je osiguran zabavni program u vidu radionica u organizaciji Udruge mladih INFO, a ponovno je nastupio i mađioničar Saša Gerber iz Osijeka. U nastavku večeri posjetitelje je zabavljao Boris Novković koji je održao koncert. U nedjelju prijepodne program je nastavljen humanitarnom utrkom „Petica za socku“ u organizaciji Udruge rekreativnog trčanja „Nexe team“, a manifestacija će zatvorena u nedjelju navečer koncertom duhovne glazbe i nastupom grupe Amorose.

SKUPLJEN REKORDAN IZNOS DONACIJA

Velik odaziv građana na sva tri dana manifestacije rezultirao je time da je na ovoj jubilarnoj manifestaciji skupljen dosad rekordan iznos donacija od 5818 € čime su Našice opravdale svoj nadimak – mali grad velikog srca.

Predsjednik udruge Robert Kresić zahvalio je svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji manifestacije, Gradu Našicama, Turističkoj zajednici Grada Našica, svim uključenim udrugama i organizacijama, ali i građanima koji su došli i podržali rad udruge i njenih projekata. Također, zahvalio se i svim volonterima koji se svake godine trude da bi se manifestacija zadržala na jednoj zavidnoj razini, posebice zato što cilj manifestacije nije samo prikupiti donacije za rad udruge, nego i zahvaliti građanima za sve što čine za udrugu i tijekom godine.

PLANOVI ZA SLJEDEĆU MANIFESTACIJU

Rekordna i jubilarna manifestacija „Mali grad velikog srca“ završila je uspješno i rezultati iste uvelike će pomoći radu udruge i njenih projekata, a nastavak slijedi već za godinu dana kada će se održati 11. manifestacija i to predvidivo 23. i 24. kolovoza 2024. godine.

📷 Brigita Kukuruzović