Humanitarna udruga Dar dobrote održala je svoju 14. redovnu sjednicu Skupštine na kojoj su uz članove i volontere Udruge bili i gosti; gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba, predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek, vlasnici OPG Kolarića iz Bobovca pokraj Sunje te članovi Inicijative branitelja grada Sunje.

OSVRT NA PROTEKLIH SEDAM GODINA POSTOJANJA

Na početku Skupštine okupljene je pozdravio predsjednik Udruge Robert Kresić te zahvalio svima na dolasku. Potom je okupljene upoznao s radom Udruge u prvih šest mjeseci ove godine te iznio plan rada za drugu polovicu godine. Kako su na skupštini bili prisutni po prvi put novi gradonačelnik Krešimir Kašuba te gosti s petrinjskog područja, predsjednik Kresić okupljene je upoznao i sa svim značajnijim uspjesima u sedam godina koliko Udruga djeluje.

SURADNJA UDRUGE I GRADA

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Kašuba koji je rekao kako su Našice grad udruga, ali i volontera i humanitaraca. Pohvalio je aktivnosti Udruge Dar dobrote te je rekao da će Grad Našice i ubuduće nastaviti podržavati rad udruge Dar dobrote. Već duže vrijeme ozbiljno se razgovara i o podršci Grada u jačanju infrastrukturnih kapaciteta za nove usluge koje Udruga planira razvijati. Predsjednik Mjesnog odbora Josip Matek rekao je kako je u ovih sedam godina suradnja između udruge Dar dobrote i Mjesnog odbora bila na izvrsnoj razini te da je siguran da će takva biti i u narednom razdoblju. Čestitao je na svim uspjesima svim članovima Udruge.

GOSTI IZ PETRINJSKOG KRAJA

Potom su se članovima Udruge obratili i gosti s petrinjskog kraja koji su se zahvalili na pomoći i humanitarnim aktivnostima koje je udruga Dar dobrote organizirala za osobe stradale u potresu krajem prošle godine. Gosti su uručili zahvalnicu i prigodne darove na kojima im je predsjednik Udruge zahvalio. Završetkom službenog dijela skupštine, uslijedio je druženje članova i gostiju.