Ponovni početak rada Socijalne samoposluge

Socijalna samoposluga Našice nakon više od pola godine rada bez direktnog kontakta u prostorima u lokalu na adresi Braće Radića 22, ponovno počinje s radom od ponedjeljka, 7. lipnja.

OTVARANJE U PONEDJELJAK

Nakon što su volonteri prošle godine razvozili pakete korisnicima, novim popuštanjem epidemioloških mjera u udruzi smo odlučili ponovno početi s radom u samoj Socijalnoj samoposluzi.

NAČIN RADA

Tako će korisnici moći ponovno doći podići svoje donacije svakog ponedjeljka i četvrtka u radnom terminu od 17 do 19 sati. Kao i prošle godine, ulazit će jedan po jedan korisnik, a svakom pojedincu će prije ulaska biti izmjerena temperatura te će svu uslugu vršiti dva volontera koja će biti prisutna, dok će sam prostor stalno biti dezinficiran kako bi se osigurala što viša razina zaštite kako za volontere, tako i za korisnike.

Iz udruge molimo sve korisnike za strpljivost, ali isto tako upućujemo i apel građanima da, ovisno o svojim mogućnostima, donacijama podrže rad Socijalne samoposluge Našice kojoj je ovo razdoblje pandemije posebno izazovno zbog nemogućnosti održavanja redovitih akcija prikupljanja donacija.